Advies bij ziekte

Elke werkgever krijgt vroeg of laat te maken met verzuim. Dit kan een gebroken teen zijn, maar ook langdurige mentale klachten of ingewikkelde multi-problematiek. Compact Werkt ondersteunt en helpt bedrijven bij alle vraagstukken rondom ziekte, verzuim en uitval.

Compact Werkt ontzorgt en helpt

Alle regelgeving rondom verzuim kan enorm overweldigend zijn. Welke zaken moet ik als werkgever allemaal regelen, welke regelingen heb ik mee te maken, hoe zit het allemaal met de administratie… Hier helemaal thuis in worden is enorm tijdrovend. Compact Werkt vereenvoudigt het probleem door de juiste begeleiding te bieden of al het werk uit handen te nemen.

Compact begeleidt in alle fasen van verzuim en re-integratie

Twijfelt u over welke stappen u moet ondernemen tijdens verzuim? Neem dan contact met ons op, wij begeleiden u vanaf dag 1 van het verzuim tot de oplossing. Hierbij zorgen we dat dit:

  • Volgens de wettelijke verplichtingen gaat
  • Zo efficiënt mogelijk is voor de werkgever
  • Prettig en passend is voor de werknemer

De duurzame oplossing

We kijken altijd naar de individuele situatie en geloven dat maatwerk en een persoonlijke aanpak zorgen voor een efficiënte en duurzame oplossing. Door niet het uitgestippelde pad braaf te volgen, maar buiten de gebaande paden te kijken naar de mogelijkheden, vindt Compact Werkt de wegen die anderen niet zien. Hierdoor is onze methode sneller en komen we tot een resultaat waar de werknemer ook blij van wordt.

Waarmee kunnen wij u helpen?