De Arbodienst uit Leeuwarden die beter werkt

De Arbodienst uit Leeuwarden die zorgt voor uw team en organisatie

Zoekt u een arbodienst die niet alleen voldoet aan de wettelijke eisen, maar uw bedrijf ontwikkelt naar een aantrekkelijke werkplek? Maak dan kennis met Compact Werkt, de vooruitstrevende arbodienst uit Leeuwarden. Wij excelleren in het beheersen en voorkomen van psychisch verzuim, en gaan verder waar anderen stoppen.

``Uw medewerkers verdienen persoonlijke aandacht. Onze unieke werkwijze helpt mens en organisatie``

De voordelen van arbodienstverlening bij Compact Werkt

Kiezen voor Compact Werkt, betekent kiezen voor expertise in het behandelen en voorkomen van stressgerelateerde klachten zoals burn-out. Wij gebruiken bewesten methodes om problemen snel te identificeren en effectief aan te pakken.

De kern van onze service is de inzet van een PraktijkOndersteuner Bedrijfsarts (POB’er, ookwel taakgedelegeerde). Dankzij deze aanpak kunnen we verzuimende werknemers veel sneller helpen dan bij traditionele benaderingen waarbij de bedrijfsarts snel wordt ingeschakeld. De POB’er heeft binnen twee weken een gesprek met de medewerker, in tegenstelling tot de gebruikelijke wachttijd van twee tot drie maanden voor een bedrijfsarts.

Voordelen van onze benadering:

  • Snellere re-integratie door proactieve ondersteuning.
  • Vermindering van verzuimkosten door efficiënte preventie en begeleiding.
  • Aantrekkelijker werkgeverschap door nadruk op werknemerswelzijn.

Persoonlijk afgestemde zorg

Wij bieden u drie verschillende pakketten waarmee u de arbozorg voor uw medewerkers goed geregeld heeft. Onze verzuimregisseur is uw aanspreekpunt voor al uw vragen over verzuim en de Arbowet.

Met Compact Werkt bent u verzekerd van begeleiding die voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter. U hoeft uw HRM medewerkers of leidinggevenden hier dus niet meer mee te belasten. Dat niet alleen, u weet dat uw zieke medewerkers begeleiding krijgen van de hoogste kwaliteit, wat re-integratie in vele gevallen bevordert.

Met Compact Werkt bereikt u meer

Wij helpen u niet alleen om uw plichten als werkgever te vervullen. Als u er klaar voor bent, helpt Compact Werkt u naar een hoger niveau als werkgever! Wij zetten ons in om verspilling van energie in bedrijven uit te bannen.

Een hoge werkdruk is een steeds groter wordend probleem in onze maatschappij waar veel werknemers onder gebukt gaan. Duurzame inzetbaarheid is het specialisme van Compact Werkt. Wij wijzen u in drie stappen de weg naar Lean Management zodat u ook uw organisatie gelukkige, gezonde medewerkers heeft die graag bij u blijven werken. We rekenen uit waar u te veel premies betaalt. Speuren energieverspilling bij medewerkers op en bieden training om hierin te ontwikkelen. En zorgen met uw management voor focus op groei van mens en organisatie.

Compact Werkt als uw arbodienst?

Wilt u de goede begeleiding voor uw verzuimende medewerkers? Wilt u ervoor zorgen dat de mentale worstelingen van uw medewerkers op een manier worden begeleid die het herstel bevordert? Wilt u uw HR medewerkers ontzorgen? Dan bent u op zoek naar Compact Werkt uit Leeuwarden als uw arbodienst!

Bel met 085 1300 684 en vraag vrijblijvend informatie aan over wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze diensten zijn landelijk beschikbaar

Naast in ons hoofdkantoor in Leeuwarden, staan onze medewerkers landelijk klaar om u verder te helpen. Kies hiernaast een locatie.
Wij staan u graag te woord!

null