De Arbodienst die beter werkt

De arbodienst die voor uw medewerkers en uw organisatie het verschil maakt

Bent u op zoek naar een arbodienst die méér voor u betekent? Dan bent u op zoek naar Compact Werkt, de landelijk actieve arbodienst die niet alleen zorgt dat u uw plichten nakomt, maar zorgt dat uw bedrijf een fijne werkplek wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen én voorkomen van psychisch verzuim.

``Uw medewerkers verdienen persoonlijke aandacht. Onze unieke werkwijze helpt mens en organisatie``

De voordelen van arbodienstverlening bij Compact Werkt

Wanneer u kiest voor Compact Werkt als uw Arbodienst, kiest u voor een arbodienst die meer voor u betekent. Met onze expertise zijn wij in staat om overspanning, burn-out en destructief gedrag op te lossen, vroeg te signaleren én voorkomen. Dit doen we met bewezen methoden.

Onze troef is het inzetten van een PraktijkOndersteuner Bedrijfsarts (POB’er, ookwel taakgedelegeerde). Op die manier kunnen we de werknemer veel sneller bijstaan dan wanneer er een beroep wordt gedaan op de bedrijfsarts. Deze POB’er is gegarandeerd binnen twee weken in gesprek met de verzuimende medewerker, waar een afspraak met de bedrijfsarts meestal 2 á 3 maanden op zich laat wachten.

Door dit contact met de POB’er kunnen snel adviezen voor re-integratie worden verstrekt, wat het proces van werkhervatting voor de medewerker versnelt.

Onze adequate en doeltreffende aanpak zorgt bovendien voor een daling in verzuimkosten. En dat niet alleen, door deze mentaliteit ook in te zetten voor het voorkomen van verzuim wordt u een interessante werkgever omdat u zorg draagt voor uw medewerkers. Dit zorgt voor minder verloop.

Persoonlijk afgestemde zorg

Wij bieden u drie verschillende pakketten waarmee u de arbozorg voor uw medewerkers goed geregeld heeft. Onze verzuimregisseur is uw aanspreekpunt voor al uw vragen over verzuim en de Arbowet.

Met Compact Werkt bent u verzekerd van begeleiding die voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter. U hoeft uw HRM medewerkers of leidinggevenden hier dus niet meer mee te belasten. Dat niet alleen, u weet dat uw zieke medewerkers begeleiding krijgen van de hoogste kwaliteit, wat re-integratie in vele gevallen bevordert.

Met Compact Werkt bereikt u meer

Wij helpen u niet alleen om uw plichten als werkgever te vervullen. Als u er klaar voor bent, helpt Compact Werkt u naar een hoger niveau als werkgever! Wij zetten ons in om verspilling van energie in bedrijven uit te bannen.

Een hoge werkdruk is een steeds groter wordend probleem in onze maatschappij waar veel werknemers onder gebukt gaan. Duurzame inzetbaarheid is het specialisme van Compact Werkt. Wij wijzen u in drie stappen de weg naar Lean Management zodat u ook uw organisatie gelukkige, gezonde medewerkers heeft die graag bij u blijven werken. We rekenen uit waar u te veel premies betaalt. Speuren energieverspilling bij medewerkers op en bieden training om hierin te ontwikkelen. En zorgen met uw management voor focus op groei van mens en organisatie.

arbodienst

Compact Werkt als uw arbodienst?

Wilt u de goede begeleiding voor uw verzuimende medewerkers? Wilt u ervoor zorgen dat de mentale worstelingen van uw medewerkers op een manier worden begeleid die het herstel bevordert? Wilt u uw HR medewerkers ontzorgen? Dan bent u op zoek naar Compact Werkt als uw arbodienst! Wij staan in heel Nederland voor u klaar.

Vraag vrijblijvend informatie aan over wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze diensten zijn landelijk beschikbaar

Naast in ons hoofdkantoor in Leeuwarden, staan onze medewerkers landelijk klaar om u verder te helpen. Kies hiernaast een locatie.
Wij staan u graag te woord!

null