Groei en bloei met onze Compactere aanpak

Bedrijfsadvies: hoe vitaal is uw organisatie?

Stilstand is achteruitgang. Het is belangrijk dat uw organisatie zich blijft ontwikkelen. Dit betreft dus niet alleen met innovaties voor de branche waarin u opereert, maar vooral de mensen die daarin werken. Zij maken voor u het verschil!

Compact Werkt helpt u met deze ontwikkeling. Wij onderzoeken alle lagen van de organisatie en komen daarna met passend bedrijfsadvies waarin wij kansen signaleren die uw organisatie langdurig profijt zullen opleveren.

Onze unieke aanpak

Wij weten dat gelukkige medewerkers goed zijn voor de organisatie, win-win! Medewerkers die goed in hun vel zitten en werk doen waar ze blij van worden, hebben de kans om zich optimaal te ontwikkelen en zo het bedrijf maximaal tot dienst te zijn.

Wij zorgen dat uw bedrijf dit kan bereiken met ons bedrijfsadvies. Door uw organisatie onder de loep te nemen, vinden wij alle kansen waarmee uw bedrijf binnen een jaar grote stappen kan zetten naar slimmer managen, vitalere medewerkers en gezondere financiën.

Dit doen we door uw bedrijf LEAN te maken. Weg met waste, verspilling, waardoor werknemers tot bloei komen, talent en tijd optimaal benut wordt en middelen vrij komen voor groei van de organisatie.

``Met onze Compacte aanpak kunnen uw medewerkers en organisatie binnen een jaar grote stappen maken``

De voordelen van een vitaal bedrijf:

  • (Psychisch) verzuim daalt met meer dan 2%
  • Financiële besparing (tot wel 40% besparen op verzuim)
  • Minder uitstroom van personeel
  • Fitte, gemotiveerde medewerkers
  • Minder stress = meer groeimogelijkheden
  • U wordt een aantrekkelijke werkgever

Stap 1: de organisatiescan

Waar liggen de kansen voor uw bedrijf? Dat zoeken we uit met onze organisatiescan. Hiermee creëren we inzicht in de vitaliteit en ontwikkelmogelijkheden van uw medewerkers, de vitaliteit van uw bedrijf, de manier van bedrijfsvoeren en de kansen op financieel vlak.

De uitkomst van de organisatiescan geeft een schat aan inzichten met groeikansen voor uw bedrijf.

Stap 2: het jaarplan

Met de inzichten uit de scan wordt een op maat gemaakt jaarplan samengesteld voor uw organisatie. Voor alle kansen hebben wij een gerichte, modulair opgebouwde aanpak om deze optimaal te benutten.

Wij begeleiden u bij alle stappen van het plan om te zorgen dat u succes boekt en resultaat behaalt. Door middel van de plan-do-act-check methode houden wij vinger aan de pols om te zorgen dat alle kansen benut worden.

Om de gestelde doelen te behalen stellen wij voor u een dreamteam samen bestaande uit ervaren verzuimexperts, consultants, HR specialisten, salarisexperts, coaches, adviseurs en casemanagers.

Stap 3: zo simpel kan het zijn

Meer stappen zijn er niet. Wilt u ook een vitaal bedrijf met tevreden medewerkers en groeimogelijkheden? Compact Werkt maakt het mogelijk voor u!

We komen graag in gesprek met u om de kansen voor uw bedrijf inzichtelijk te maken.

Wat staat er in het adviesrapport?

Elk advies rapport is op maat gemaakt, maar kan de volgende adviezen bevatten:

  • Boardroom advies over positionering en strategie
  • Verbeteren van leiderschap in elke laag van de organisatie: directie, management, teams of voor het individu
  • HR advies voor een breed scala aan onderwerpen zoals aanpak ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid, recruitment, ontwikkeling van werknemers, uitstroom van werknemers en verplicht beleid
  • Financieel advies over het terughalen van premies en eigenrisicodrager worden

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze diensten zijn landelijk beschikbaar

Naast in ons hoofdkantoor in Leeuwarden, staan onze medewerkers landelijk klaar om u verder te helpen. Kies hiernaast een locatie.
Wij staan u graag te woord!

null