Beroepen- en opleidingendatabase: wat is er mogelijk?

We maken een routekaart naar jouw volgende baan

Wat wordt jouw volgende stap? Compact Werkt heeft verschillende vervolgstappen na een loopbaanonderzoek die we in kunnen zetten om te zorgen dat jouw volgende baan er een is die perfect bij je past. We matchen jouw testuitslagen over je karakter en wensen met beroepen die daarbij passen en stippelen een route uit om daar te komen, bijvoorbeeld met opleidingen. We houden zelfs openstaande vacatures in de gaten.

Lees hieronder meer!

``Wij helpen jou met de volgende stap waar je gelukkiger van wordt``

Meest complete beroependatabase van Nederland

Welk beroepen passen bij jou? We hebben ze allemaal in beeld. Inclusief synoniemen zijn er dat meer dan 4.300. Op alle niveaus. Met per beroep informatie over de werkzaamheden, de vereiste opleiding, competenties, vergelijkbare beroepen, arbeidsomstandigheden, filmpjes, interviews en arbeidsmarktperspectieven. En, niet onbelangrijk, de kans op robotisering.

Opleidingendatabase van Compact Werkt

Naast de beroepen vindt u ook alle opleidingen en cursussen in Nederland met koppelingen naar de opleiders in onze beroependatabase. En inclusief toelatingseisen, kans op een baan en studentenoordelen. Zo vinden we niet alleen de baan die bij je past, maar ook de weg om er te komen.

Actuele vacatures

Met één muisklik vind u per beroep en regio de actuele vacatures. Via webcrawling overzien wij het volledige actuele vacaturebestand in Nederland en koppelen dit automatisch aan de beroepen. Ook stages, leerwerk- en vrijwilligersbanen vinden wij zo. Door een e-mailalert in te stellen weet u zeker dat u geen vacature mist.

Koppeling met (inter)nationale systemen

Onze database breidt steeds verder uit met nieuwe data. We blijven aansluiten bij nationale en internationale standaarden. Zoals die van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het ministerie van OC&W.

loopbaancoaching medewerker

Meer informatie over onze beroependatabase of opleidingendatabase?

Wilt u graag meer weten over onze beroependatabase en/of onze opleidingendatabase? Dat kan! Graag informeren wij u over uw mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze diensten zijn landelijk beschikbaar

Naast in ons hoofdkantoor in Leeuwarden, staan onze medewerkers landelijk klaar om u verder te helpen. Kies hiernaast een locatie.
Wij staan u graag te woord!

null