De HRM Quick scan

DE HRM Quick scan

Dit jaar is er veel veranderd omtrent de wettelijke bepalingen inzake de Wet Werk en Zekerheid. Eén van de veranderingen is de transitievergoeding die per 1 juli dit jaar van toepassing is. Dit kan u veel geld gaan kosten, maar ook veel geld besparen wanneer u nu in actie komt.
Om te voorkomen of uw organisatie niet voor verrassingen komt te staan, bieden wij u een kosteloze scan aan. Aan de hand van uw arbeidscontracten, beoordelen wij of deze nieuwe wettelijke bepalingen goed zijn omschreven en u geen kans hebt op procedures. De quick scan zelf is kosteloos.

Verzuim op orde, werkplezier met Protect carrière check

Uw organisatie heeft de crisis doorstaan. Samen met uw team heeft u laten zien dat u tegen een stootje kunt; is dan alles nu onder controle? Helaas niet, want de kosten van onnodige WIA instroom wordt te vaak onderschat. Als uw organisatie betrokken raakt met 1 WIA instroom, dan kan dit uw organisatie € 20.000 gaan kosten. Voorkom erger en kom in actie.

Digitaal ontslaan

Op 1 juli 2015 treedt de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in werking. Hierdoor verandert het ontslag wanneer u via het UWV ontslag moet aanvragen voor een werknemer. Deze procedure verloopt deels digitaal. Dit webformulier kunt u downloaden, invullen en vervolgens digitaal indienen. Dit formulier dwingt u om noodzakelijke en specifieke gegevens aan te leveren, die nodig zijn voor een goede beoordeling van de ontslagaanvraag, waardoor UWV de aanvragen sneller moet kunnen afhandelen. Op dit moment neemt de ontslagprocedure bij UWV zo’n vier tot zes weken in beslag. Straks moet u de ontslagvergunning veel sneller in huis hebben. Wilt u over deze punten meer informatie dan kunt u contact opnemen met 085-2738109 of een mail sturen naar info@compact-groep.nl

Waarmee kunnen wij u helpen?