Executive coaching

Executive- en ondernemers coaching

Als eindbeslisser ligt er een grote last op uw schouders. Niet alleen wordt er naar u gekeken voor de te varen koers, maar u bent ook een boegbeeld. En als niet alles goed gaat, is het aan u om te bedenken en beslissen hoe het roer gedraaid moet worden.

De rol van kapitein op het schip kan lastig zijn. Met executive coaching heeft u een belangeloze partner die u helpt om te werken aan persoonlijke groei, die groei voor uw bedrijf stimuleert.

Executive coaching is er voor alle eindbeslissers, zoals directieleden, CEOs en ondernemers. Wij helpen u een sterkere beslisser te zijn.

``Alleen iemand die zichzelf goed kent, kan een goede leider zijn``

Waar kan executive coaching aan bijdragen?

Hoge bomen vangen veel wind. Daarom kan het erg lastig zijn om de juiste balans te vinden in het volgen van uw intuïtie, luisteren naar meningen van anderen en belangen behartigen.

De executive coach helpt u om uzelf te ontwikkelen tot een sterker mens. U kunt daarmee effectiever keuzes maken die van u een sterke leider maken.

Met executive coaching kunt u beter vragen beantwoorden als:

  • Hoe stel ik mezelf op in kritische situaties?
  • Welke keuzes passen bij mij en mijn bedrijf?
  • Hoe creëer ik een goede werk-privé balans?
  • Hoe zorg ik voor goede samenwerking en hoge betrokkenheid bij mijn medewerkers?
  • Waar is de balans tussen flexibel en koersvast?

Hoe ziet executive coaching er uit?

Betere beslissingen maken kan alleen met een stevig basis. Daarom begint een coachingstraject executive coaching altijd met zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Wie bent u? Maar ook zelfreflectie en zelfacceptatie. Hoe gaat u om met emoties van uzelf en anderen? Hoe kunt u goed luisteren en helpen?

Als u zelf in balans bent, kunt u op de juiste manier met elke situatie omgaan en uw managers en medewerkers begeleiden naar succes.

Verder is elk executive management traject maatwerk. We kijken naar welke vragen u heeft, welke situaties u tegenkomt en wat de coach u kan bieden om hier oplossingen voor te vinden.

arbodienst

Interesse in executive coaching?

Executive coaching is geen bedrijfsadvies, maar wel een manier om een sterkere ondernemer te worden die makkelijker keuzes maakt en helder kan blijven in elke situatie.

Executive coaching kan ook worden ingezet als onderdeel van een traject waarin we uw organisatie transformeren van boven naar onder. Door iedereen inzicht te geven in diens krachten, kan het hele bedrijf samen profiteren.

Geïnteresseerd in onze coaching voor u en uw organisatie? Dan komen we graag met u in gesprek.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze diensten zijn landelijk beschikbaar

Naast in ons hoofdkantoor in Leeuwarden, staan onze medewerkers landelijk klaar om u verder te helpen. Kies hiernaast een locatie.
Wij staan u graag te woord!

null