Loopbaanonderzoek

Loopbaanonderzoek

Wat wordt jouw volgende stap? Wil je meer doen of iets anders? Hoe ziet jouw Persoonsprofiel eruit en welke kansen heb je? Wat is er voor nodig om een volgende stap te zetten in de juiste richting? Met deze vragen kan Compact Werkt je helpen. Met een loopbaanonderzoek heb je in 1 dag een aanknopingspunt voor je volgende stap.

``Op zoek naar de volgende stap? We zetten hem samen.``
PAGO

Voor wie is een loopbaanonderzoek?

Zou jij:

  • Willen doorgroeien in je carrière;
  • “iets” anders willen doen maar weet je niet wat;
  • Meer voldoening uit je functie willen halen;
  • Werk willen doen op een niveau dat bij je past;
  • of andere taken willen doen.

 

Dan is loopbaancoaching iets voor jou! Als je niet precies weet wat de vervolgstappen zou moeten zijn in je loopbaan, kun je een loopbaanonderzoek doen. Je krijgt hiermee beter zicht op je eigen interesses, je sterke en minder sterke kanten en inzicht waar jouw capaciteiten liggen. Ook kan er rekening gehouden worden met de belastbaarheid en eventuele beperkingen. Kortom, dé start naar het vinden van ander werk.

Wat gaan we doen?

Het doel van het loopbaanonderzoek is om, door inventarisatie van drijfveren, persoonlijkheid, competenties en zicht op functiemogelijkheden, te komen tot een nieuw beroepsperspectief. Dit is het startpunt van een eventueel scholingsplan of geeft de richting aan van de verdere loopbaan in het werkveld.

Onze werkwijze

In het loopbaanonderzoek wordt in kaart gebracht wat jouw kwaliteiten zijn. Dit wordt gedaan door de loopbaandeskundige en neemt ongeveer een dag in beslag. Na de tests, volgt een open gesprek over de uitkomsten van de tests. Daaruit volgt een advies over welke functies of beroepen bij jou zouden kunnen passen, en hoe je daar komt. We kunnen bijvoorbeeld ook een scholingsplan maken om de weg naar een nieuwe carrière makkelijker te maken.

Betrek je werkgever

Heb je een baan, hetzij met vast of tijdelijk contract? Dan kun je je werkgever vragen of die jou wil ondersteunen in jouw ontwikkeling. Dit is ook voor jouw werkgever voordelig! Ga het gesprek aan, en stuur eventueel deze pagina door.

Tests

In onze loopbaancoaching maken we gebruik van een aantal wetenschappelijk onderbouwde testen om te onderste steen boven te halen over jouw persoonlijkheid en interesses. Zelf aangeven wat je interessant lijkt, is namelijk erg lastig. Met deze testen kunnen we verbanden leggen en conclusies trekken waar een bepaalde carriëre bij zou passen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze diensten zijn landelijk beschikbaar

Naast in ons hoofdkantoor in Leeuwarden, staan onze medewerkers landelijk klaar om u verder te helpen. Kies hiernaast een locatie.
Wij staan u graag te woord!

null