Met Compact Werkt bent u Arbo proof

Compact Werkt helpt u om te voldoen aan de eisen die de Arbeidsomstandighedenwet aan u stelt als werkgever. Wij helpen u met verkrijgen van inzicht in de situatie en helpen u met de stappen die u moet zetten.

Wij helpen u bijvoorbeeld met:

  • RI&E
  • BHV cursus
  • VCA diploma
  • Preventiemedewerker

Waar wij u mee kunnen helpen

RI&E (risico inventarisatie en evaluatie) bestaat uit het systematisch informatie verzamelen, waardoor eventuele knelpunten op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn in relatie tot het werk aan het licht komen.

Preventiemedewerker cursus U moet ten minste één preventiemedewerker in dienst hebben die de maatregelen, gericht op de veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf, kan uitvoeren. In twee dagdelen kunt u een medewerker het certificaat laten behalen
BHV cursus Een goed opgeleide BHV’er kan het verschil maken tussen leven en dood. Compact Werkt verzorgt de opleiding voor uw bedrijfshulpverleners.
VCA diploma Is uw bedrijf in het bezit van een VCA certificaat? Compact Werkt zorgt dat alle medewerkers die risicovolle taken uitvoeren, binnen 1 dag het verplicht VCA diploma behalen.
``Compact Werkt zorgt dat u aan alle regels voldoet, maar helpt uw bedrijf ook om te groeien.``
PAGO

Uw bedrijf Arbo proof?

Compact Werkt helpt u om dit op de beste manier te regelen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte aanpak.