Management coaching

Een betere leider met management coaching

Sommige mensen zijn geboren leiders, maar dit is een zeldzaam ras. Een goede manager zijn is niet makkelijk: er moet aan targets voldaan worden, maar er moet ook oog zijn voor de teamleden. Een lastige weegschaal om in balans te houden.

Gelukkig kan een manager, een goede leider worden! Help uw managers om betere leiders te zijn met management coaching, waarin ze inzicht krijgen in hun leiderschapsstijl en een gereedschapskoffer vol tools krijgen.

``Alleen iemand die zichzelf goed kent, kan een goede leider zijn``

Wat komt aan bod met management coaching?

Het doel van management coaching is om inzicht te krijgen in welke leiderschapsstijl en managementstijl een persoon van nature heeft. Om vervolgens te leren hoe de manager in zijn of haar rol kan groeien door deze natuurlijke stijl te versterken en beter toe te passen.

Er is dus niet één perfecte manier van leidinggeven. We matchen de persoon bij de leiderschapsstijl en laten deze tot bloei komen.

Met zelfkennis echt goed worden in je werk

Met management coaching wordt als eerste aandacht gegeven aan persoonlijk leiderschap. Wie ben jij? Maar ook zelfreflectie en zelfacceptatie. Hoe ga je om met emoties van jou en anderen? Hoe kunt je goed luisteren en helpen?

Als je zelf in balans bent, kun je anderen helpen. Hoe begeleid je jouw teamleden naar zelfstandigheid? Hoe zorg je dat je teamleden motiveert en de neuzen dezelfde kant op krijgt? Hoe verhoog je de prestaties van je teamleden? Hoe ga je om met beslissingen van anderen?

Zomaar een paar vragen die getackeld worden met management coaching. Het doel is niet dat elk scenario behandeld wordt. We maken van uw manager, een leider die mentaal lenig wordt om zijn of haar taken met verve uit te voeren.

Voor wie is management coaching?

Management coaching is voor iedereen die leidinggeeft aan anderen. Dit kunnen bijvoorbeeld teamleiders zijn, projectmanagers en afdelingshoofden. Voor eindbeslissers zoals directieleden, ondernemers en CEOs bieden we executive coaching aan.

Management coaching kan ook worden ingezet als onderdeel van een traject waarin we uw organisatie transformeren van boven naar onder. Door iedereen inzicht te geven in diens krachten, kan het heel bedrijf samen profiteren.

Geïnteresseerd in managementcoaching waarmee uw managers alles uit uw teams kunnen gaan halen? Dan komen graag met u in gesprek.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze diensten zijn landelijk beschikbaar

Naast in ons hoofdkantoor in Leeuwarden, staan onze medewerkers landelijk klaar om u verder te helpen. Kies hiernaast een locatie.
Wij staan u graag te woord!

null