Onze opdrachtgevers

Wij helpen een zeer diverse groep opdrachtgevers, zoals meerdere arbodiensten, UWV-kantoren, eigen risicodragers, verzekeringskantoren en een uiteenlopende groep MKB opdrachtgevers.

Enkele bedrijven waar wij mee samenwerken zijn:

Samen naar duurzaam succes

Van onze opdrachtgevers horen wij dat ze tevreden zijn over de samenwerking en de resultaten. Veel van hun werknemers die wij helpen gaan snel weer deels of volledig aan het werk. Met onze aanpak boeken we aantoonbaar resultaat en bemiddelen we regelmatig personen naar duurzaam werk. Door onze maatwerk coaching en bedrijfsbrede aanpak werken we gericht aan het behalen van concrete doelen.

Reviews van medewerkers en ondernemers:

UWV traject: Harm - Buschauffeur

“Ben 1 april begonnen met de opleiding bij de RET. Ik heb een hoop extra keuringen moeten ondergaan. Maar het is gelukt! Voor de rest gaat het prima met mij en de gezondheid. Mede door jouw support en begeleiding dit kunnen doen. Ben super blij!!! Nogmaals dank.”

Spoor 2: Medewerker Polisadministratie

“Ik heb uiteindelijk niet lang gebruik hoeven te maken van het spoor 2 traject omdat ik tussentijds ben beter gemeld. Ik was heel blij met de ondersteuning van Compact Werkt zodat ik mij zoveel mogelijk kon richten op mijn herstel.

Voordat het traject opstartte, wist ik niet wat ik kon verwachten. Daarnaast zag ik er erg tegenop om dit traject in te gaan. Ik hoorde dat ik bij een ander bedrijf moest gaan werken maar eigenlijk had ik het prima naar mijn zin bij mijn huidige baan. Compact Werkt heeft mij tijdens het eerste gesprek gerustgesteld en alles duidelijk uitgelegd. Jullie waren erg vriendelijk en hebben aan het eind van het traject veel voor mij gedaan. Dat gaf mij veel rust en dit heeft er toe geresulteerd dat ik inmiddels weer voor 100% aan het werk ben!”

Arbodienstverlening: Werkgever schoonmaakbedrijf

“Het traject als werkgever heb ik in het algemeen tevreden ervaren. Het contact met de vriendelijke casemanagers verliep prima. De samenwerking is goed en we hebben de ruimte om samen verbeteringen op te pakken. Zo zijn de twee werelden van een arbo arts en een medewerker wel heel verschillend. In de toekomst gaan we dit anders aansturen zodat er meer transparantie komt. Dit is uiteindelijk ook bevorderlijk voor de efficiëntie. Compact Werkt denkt een stapje extra mee en geven daarin juiste adviezen.”

Spoor 2: René - Machinaal houtbewerker

“Ik ben zeer tevreden over mijn re-integratietraject in spoor 2. Mijn begeleider was eerlijk en dacht mee. Dat hielp mij enorm. Ik ben daarom erg blij met de goede gesprekken die we hadden. Er kwam veel informatie op mij af en ik wist niet goed wie ik waarvoor kon benaderen. Daarnaast keek ik op tegen het aanvragen van de WIA-uitkering. Dit werd goed uitgelegd en zo was er ook ruimte om dingen te vragen wanneer dat nodig was.”

Bedrijfsadvies: Werkgever personeelsdienstenbedrijf

“Ik kreeg zonet periodecijfers van onze financiële afdeling in mijn mail. Ik kan mijn ogen niet geloven wat nu het ziekteverzuim is t.o.v. vorig jaar, wat dit voor goeds doet met onze winst/verlies cijfers. Echt blij mee, we zitten volgens mij op een hele goede weg, laten we zo doorgaan!”

duurzame inzetbaarheid bevorderen in uw organisatie

Spoor 2: Praktijkondersteuner gezondheidspraktijk

“Met heel veel enthousiasme heeft Compact Werkt spoor 2 opgepakt. Compact Werkt heeft veel informatie gegeven over spoor 1 en 2 en dit zo mogelijk toegespitst op mijn situatie. Ik heb begrip, betrokkenheid en ondersteuning ervaren. De bereidheid om samen te zoeken naar mogelijkheden binnen de eisen die er zijn voelt goed. We gaan het samen ervaren wat uiteindelijk het eindresultaat zal gaan worden!”