rijbewijskeuring aanvragen

Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring aanvragen voor uw medewerkers

Bij Compact Werkt zetten wij ons in voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer, en dit strekt zich uit tot aan de rijvaardigheid van uw werknemers.

Rijbewijskeuringen voor het aanvragen of verlengen van een rijbewijs zijn verplicht voor bepaalde beroepen, en voor medewerkers boven de 70 jaar. Een medische keuring is hier ook onderdeel van. Compact Werkt faciliteert het aanvragen van rijbewijskeuringen voor uw medewerkers.

``De medische keuring is belangrijk voor de veiligheid van uw medewerkers en weggebruikers.``

Wanneer is een rijbewijskeuring verplicht?

Een rijbewijskeuring door een bedrijfsarts kan om verschillende redenen vereist zijn.

  • Ten eerste, als een werknemer een rijbewijs voor een vrachtwagen of bus (categorie C, D, E) wil vernieuwen of aanvragen, is een medische keuring verplicht.
  • Ook voor werknemers ouder dan 70 jaar, die hun rijbewijs willen verlengen, is een keuring nodig.
  • Daarnaast kan een medische keuring vereist zijn wanneer een werknemer gezondheidsproblemen heeft die de rijvaardigheid kunnen be├»nvloeden, zoals hart- en vaatziekten, diabetes of neurologische aandoeningen.

Het waarborgen van de mobiliteit van uw werknemers is voor sommige branches onmisbaar voor de bedrijfsvoering. Door proactief te handelen en ervoor te zorgen dat uw werknemers over een geldig rijbewijs beschikken, vermindert u het risico op ongevallen en de daarmee samenhangende kosten. Bovendien toont het aan dat u als werkgever waarde hecht aan de gezondheid en veiligheid van uw personeel.

Rijbewijskeuring aanvragen voor uw medewerkers

Compact Werkt maakt het aanvragen van een rijbewijskeuring eenvoudig. Neem contact op vwij zullen u begeleiden door het proces. Wij bieden flexibele planningsopties om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf en werknemers, met keuringen uitgevoerd door gecertificeerde artsen.

Waarom kiezen voor Compact Werkt?

  • Deskundigheid: Onze artsen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van rijbewijskeuringen.
  • Gemak: Wij bieden een gestroomlijnd aanvraagproces en flexibele planning.
  • Veiligheid en Compliance: Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen, voor het welzijn van uw personeel en het vergemakkelijken van uw bedrijfsvoering.

Laat Compact Werkt u helpen de veiligheid van uw werknemers en weggebruikers te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op om een rijbewijskeuring te plannen en zorg ervoor dat uw team veilig en verantwoordelijk de weg op kan.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze diensten zijn landelijk beschikbaar

Naast in ons hoofdkantoor in Leeuwarden, staan onze medewerkers landelijk klaar om u verder te helpen. Kies hiernaast een locatie.
Wij staan u graag te woord!

null